Etiket Sonuçları: seçköy

Ock

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1.Yarıyılın sona ermesi ile birlikte karnelerimizi öğrencileriimize dağıttık. Karne Dağıtımı törenine Osmangazi İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri de katılarak öğrencilerimize çeşitli hediyeler sunmuşlardır.

Kas

LÖSEV Bursa Şubesi çalışanları okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize lösemiyi anlattı. Çok faydalı geçen bu ziyarette sağlıklı beslenme konusu üzerinde durularak öğrencilerimiz bilgilendirildi.

May

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Ara

10 KASIM´DA ATAMIZI SAYGIYLA ANDIK. ÖĞRENCİLERİMİZ SAYGI DURUŞUNUN ARDINDAN HAZIRLADIKLARINI ŞİİRLERİNİ OKURKEN ATATÜRK´ÜN HAYATI ANLATILDI.

Ara

Seçköy ve Avdancık Köyü halkının yoğun katılım gösterdiği törenlerde öğrencilerimiz hazırladıkları gösterileri heyecan ve neşe ile sundular.

Ara

BTSO Hasan Alkoçlar Anaokulu Kardeş Okul Projesi kapsamında okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize hediyeler sundular. Bu ziyaretleri için Okul Yönetici, çalışanları ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ü ölümününün 77. yılında özlemle andık. Öğrencilerimiz atalarına olan özlemi şiirlerle ve minnet ifadeleriyle anlattılar.

Kas

Öğrencilerimiz hazırladıkları programı izleyenlerle paylaştılar. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız velilerimizin de yoğun katılımıyla gerçekleşti.