May

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü , okulumuzun çok amaçlı salonunda , şehitlerimizin anısına yakışır bir şekilde gerçekleştirildi.

Mrt

Osmangazi Belediyesi´nin katkılarıyla Avdancık Köyü yakınlarında ağaçlarımızı dikerek güzel bir miras bıraktık.

Mrt

Öğrencilerimiz hasta taşıyan ambulansları daha yakından tanıma fırsatı buldular. Teşekkürler 112

Mrt

Şanlı milli mücadele tarihinin manzum bir destanı olan İstiklal Marşı´nın kabulü, coşku ve heyecan içinde kutlandı. Programda Mehmet Akif’in hayatı ve istiklal marşını yazma serüveni sunuldu.

Mrt

Öğrencilerimizle deprem ve boşaltma tatbikatlarını yaptık.

Ara

Öğrencilerimiz velilerimizin hazırladığı kendi ürünleri ve yiyecekleri ile yerli malı haftası programımızı salonumuzda gerçekleştirdik. Hazırlanan Yerli Malı Haftası sunumunun izlenmesinin ardından öğrencilerimiz öğretmenleri ile beraber kendi hazırladıkları ürünleri yediler.

Ara

10 KASIM´DA ATAMIZI SAYGIYLA ANDIK. ÖĞRENCİLERİMİZ SAYGI DURUŞUNUN ARDINDAN HAZIRLADIKLARINI ŞİİRLERİNİ OKURKEN ATATÜRK´ÜN HAYATI ANLATILDI.

Haz

Avdancık Köyü piknik alanında tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen piknik çok eğlenceli geçti.

May

Yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenecek yarışma maratonu bilgi yarışmaları ile başladı. Gruplara sorulan 15 soru ve 3 yedek soru sonunda Şahinler Grubu bilgi yarışmasında 100 puanı kazandı.

Haz

Öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde Bursa Bilim ve teknoloji Merkezi´nde heyecanlı ve eğlenceli bi gün geçirdiler.

Seçköy ve Avdancık Köyü halkının yoğun katılım gösterdiği törenlerde öğrencilerimiz hazırladıkları gösterileri heyecan ve neşe ile sundular.