Ock

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1.Yarıyılın sona ermesi ile birlikte karnelerimizi öğrencileriimize dağıttık. Karne Dağıtımı törenine Osmangazi İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri de katılarak öğrencilerimize çeşitli hediyeler sunmuşlardır.

Kas

10 Kasım Ulu Önderimizi özlemle andık. Öğrencilerimiz hazırladıkları programı saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasından sona sundular.

Kas

LÖSEV Bursa Şubesi çalışanları okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize lösemiyi anlattı. Çok faydalı geçen bu ziyarette sağlıklı beslenme konusu üzerinde durularak öğrencilerimiz bilgilendirildi.

May

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü , okulumuzun çok amaçlı salonunda , şehitlerimizin anısına yakışır bir şekilde gerçekleştirildi.

Mrt

Osmangazi Belediyesi´nin katkılarıyla Avdancık Köyü yakınlarında ağaçlarımızı dikerek güzel bir miras bıraktık.

Mrt

Öğrencilerimiz hasta taşıyan ambulansları daha yakından tanıma fırsatı buldular. Teşekkürler 112

Mrt

Şanlı milli mücadele tarihinin manzum bir destanı olan İstiklal Marşı´nın kabulü, coşku ve heyecan içinde kutlandı. Programda Mehmet Akif’in hayatı ve istiklal marşını yazma serüveni sunuldu.

Mrt

Öğrencilerimizle deprem ve boşaltma tatbikatlarını yaptık.

Ara

Öğrencilerimiz velilerimizin hazırladığı kendi ürünleri ve yiyecekleri ile yerli malı haftası programımızı salonumuzda gerçekleştirdik. Hazırlanan Yerli Malı Haftası sunumunun izlenmesinin ardından öğrencilerimiz öğretmenleri ile beraber kendi hazırladıkları ürünleri yediler.

Ara

10 KASIM´DA ATAMIZI SAYGIYLA ANDIK. ÖĞRENCİLERİMİZ SAYGI DURUŞUNUN ARDINDAN HAZIRLADIKLARINI ŞİİRLERİNİ OKURKEN ATATÜRK´ÜN HAYATI ANLATILDI.

Haz

Avdancık Köyü piknik alanında tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen piknik çok eğlenceli geçti.