Kas

Cumhuriyetimizin 95. yılı okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. şiirler,orotoryo, birbirinden farklı halk oyunları ile bezeli program, kalabalık bir veli katılımı ile şenlik haline dönüştü.Cumhuriyet bayramı coşkusunu ilk kez yaşayan ana sınıflarımız hazırladıkları gösteriyle izleyenlerde gurur kaynağı oldular.Hep bir ağızdan söylenen marşlar bayram coşkusunu yüreklere taşıdı.

Eyl

2018 2019 Eğitim Öğretim Yılını İlköğretim Haftası kutlamaları ile başlattık. Hazırlanan törende öğrencilerimiz haftanın önemini anlatan konuşmalar yaparak şiirler okudu. Ayrıca hafta bünyesinde 15 Temmuz Şehitlerini anarak demokrasi vurgulu şiir ve konuşmalar da yapılmıştır.

May

Öğrencilerimiz ve velilerimiizin katılımı ile geleneksel okul pikniğimiz Seçköy Dede Mevkiinde yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde Bursa Gezisi yaparak yaşadıkları kentle ilgili bilgi sahibi oldular.

Mrt

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle öğrencilerimizin hazırladığı programa öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrenciler şiirlerini ve hazırladığı etkinliği sergiledi.

Ock

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1.Yarıyılın sona ermesi ile birlikte karnelerimizi öğrencileriimize dağıttık. Karne Dağıtımı törenine Osmangazi İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri de katılarak öğrencilerimize çeşitli hediyeler sunmuşlardır.

Kas

10 Kasım Ulu Önderimizi özlemle andık. Öğrencilerimiz hazırladıkları programı saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasından sona sundular.

Kas

LÖSEV Bursa Şubesi çalışanları okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize lösemiyi anlattı. Çok faydalı geçen bu ziyarette sağlıklı beslenme konusu üzerinde durularak öğrencilerimiz bilgilendirildi.

May

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü , okulumuzun çok amaçlı salonunda , şehitlerimizin anısına yakışır bir şekilde gerçekleştirildi.

Mrt

Osmangazi Belediyesi´nin katkılarıyla Avdancık Köyü yakınlarında ağaçlarımızı dikerek güzel bir miras bıraktık.

Mrt

Öğrencilerimiz hasta taşıyan ambulansları daha yakından tanıma fırsatı buldular. Teşekkürler 112

Mrt

Şanlı milli mücadele tarihinin manzum bir destanı olan İstiklal Marşı´nın kabulü, coşku ve heyecan içinde kutlandı. Programda Mehmet Akif’in hayatı ve istiklal marşını yazma serüveni sunuldu.