Haz

Öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde Bursa Bilim ve teknoloji Merkezi´nde heyecanlı ve eğlenceli bi gün geçirdiler.

Seçköy ve Avdancık Köyü halkının yoğun katılım gösterdiği törenlerde öğrencilerimiz hazırladıkları gösterileri heyecan ve neşe ile sundular.

Mrt

İstiklal marşımızın kabulu yıldönümününü törenle kutladık. Şairimiz mehmet Akif ersoy´u da rahmetle andık.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü Rehber Öğretmeni Ayşe ÇAKMAK ve Kulüp öğrencilerinin organize ettiği deprem ve tahliye tatbikatları sonrasında hazırlanan sunum ile daha hazırlıklı hale geldik.

Ara

BTSO Hasan Alkoçlar Anaokulu Kardeş Okul Projesi kapsamında okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize hediyeler sundular. Bu ziyaretleri için Okul Yönetici, çalışanları ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ü ölümününün 77. yılında özlemle andık. Öğrencilerimiz atalarına olan özlemi şiirlerle ve minnet ifadeleriyle anlattılar.

Kas

Öğrencilerimiz hazırladıkları programı izleyenlerle paylaştılar. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız velilerimizin de yoğun katılımıyla gerçekleşti.