Mrt

İstiklal marşımızın kabulu yıldönümününü törenle kutladık. Şairimiz mehmet Akif ersoy´u da rahmetle andık.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü Rehber Öğretmeni Ayşe ÇAKMAK ve Kulüp öğrencilerinin organize ettiği deprem ve tahliye tatbikatları sonrasında hazırlanan sunum ile daha hazırlıklı hale geldik.

Ara

BTSO Hasan Alkoçlar Anaokulu Kardeş Okul Projesi kapsamında okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize hediyeler sundular. Bu ziyaretleri için Okul Yönetici, çalışanları ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ü ölümününün 77. yılında özlemle andık. Öğrencilerimiz atalarına olan özlemi şiirlerle ve minnet ifadeleriyle anlattılar.

Kas

Öğrencilerimiz hazırladıkları programı izleyenlerle paylaştılar. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız velilerimizin de yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Ock

Yeni okul sitemiz yayına girmiştir.

İlkokul öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, sene sonu pikniği düzenledi.

May

Osmangazi Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Çalışanları Okul Bahçemizi Düzenledi.

Ock

Karbon monoksit zehirlenmesinin ilk belirtileri baş ağrısı, halsizlik, baş dönmesi, uyuşukluk ya da bulantıdır. Uzun süre ve yüksek miktarlarda karbondioksite maruz kalmış bireylerde belirtiler daha da şiddetlenir ve kusma, kaslarda zayıflık ve bilinç kaybı ortaya çıkar. Belirtilerin şiddeti kişiden kişiye göre değişir. Çocuklar, yaşlılar, akciğer ve kalp rahatsızlığı olan hastalar, yüksek kesimlerde yaşayanlar, sigara içilen yani yüksek karbon monoksit düzeyine sahip olan kişiler daha fazla risk altındadırlar.

Okumak Hayattır!

Ara

Kas

Büstümüzün Kaidesindeki mermerler yenilendi.

Seçköy İlk ve Ortaokulları olarak hazırlamış olduğumuz gösterilere, halkımızın yoğun ilgisi bizleri sevindirdi.