Seçköy İlkokulu

Telefon : okul (0 224 2867579)
WEB https://seckoy.meb.k12.tr
Adres : SEÇ MAH. SEÇKÖY CAD. SEÇ KÖY İLKORTA OKUL BLOK NO 14 OSMANGAZİ / BURSA
VİZYON : Seçköy İlkokulununVizyonu, öğrencilerimize olumlu bir öğrenim ortamı sağlamaktır. Bu kapsamda biz; • İyi bir öğrenme kültürü oluşturmak için çabalayacağız, • Bilgiye ve başarıya saygı göstereceğiz ve bağımsız düşünmeyi teşvik edeceğiz, • Her öğrencinin bireysel gelişimine odaklanacağız: onların fiziksel, sosyal ve ruhsal gelişimine önem vereceğiz, • Sorumluluk sahibi genç yetişkinler olarak öğrencilerimizi hazırlayacağız.
MİSYON : Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!
BAŞARILAR :

Isınma : Katı Yakıt Kaloriferli
Servis : YOK
Ulaşım : Şehir merkezinden, günde 4 kere , mevsime göre: 45 dakika ile bir saat arasında süren bir yolculuk ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Seç Köyü Osmangazi / BURSA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Bursa iline 32 km, Osmangazi ilçesine 32 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : DERS BAĞLANTILI OLARAK SPORTİF FAALİYETLER YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 2204 YARIŞMA ÇALIŞMALARI YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Proje Çalışmaları : YEREL VE ULUSAL DÜZEYDE VE OKUL BÜNYESİNDE HAZIRLANAN PROJELER YÜRÜTÜLMEKTEDİR.