Seçköy İlkokulu

0 224 286 75 79 - 0 506 576 00 49
Seç Köyü 16370 Osmangazi / BURSA
Vizyon
Seçköy İlkokulununVizyonu, öğrencilerimize olumlu bir öğrenim ortamı sağlamaktır. Bu kapsamda biz; • İyi bir öğrenme kültürü oluşturmak için çabalayacağız, • Bilgiye ve başarıya saygı göstereceğiz ve bağımsız düşünmeyi teşvik edeceğiz, • Her öğrencinin bireysel gelişimine odaklanacağız: onların fiziksel, sosyal ve ruhsal gelişimine önem vereceğiz, • Sorumluluk sahibi genç yetişkinler olarak öğrencilerimizi hazırlayacağız.
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Katı Yakıt Kaloriferli
ADSL (1 Mbit)
1 - Sobalı Lojman Mevcuttur.
Ulaşım
Şehir merkezinden, iki saatte bir kalkan özel halk minibüsleriyle, mevsime göre: 45 dakika ile bir saat arasında süren bir yolculuk ile ulaşım sağlanmaktadır.
Seç Köyü Osmangazi / BURSA
32 Km